' Cavalio CareLink | Cavalio

Cavalio CareLink

Bolaget

Medicinsk Tjänsteexport utgör Cavalios kärnverksamhet, vi säljer access till svensk högspecialiserad sjukvård till kunder i Europa.

Det finns en efterfrågan på högspecialiserad sjukvård över hela Europa. Situationen är för närvarande relativt ostrukturerad, europeiska medborgare erbjuds ett stort utbud av privata vårdgivare men med små möjligheter att försäkra sig om att vårdgivare de anlitar, möter kraven på kvalité och patientsäkerhet.

Svenska kirurger tillhör de främsta i Europa och även i världen inom en rad högspecialiserade områden, samtidigt som svensk sjukvård håller hög nivå med avseende på kvalité och patientsäkerhet. Dessutom har Sverige internationellt erkända forskningscentran, med extraordinärt goda forskningsresultat. Svensk sjukvård lämpar sig ytterst väl för export – Cavalios fokus är att erbjuda access till högspecialiserade vårdgivare med lång erfarenhet av att genomföra avancerade kirurgiska ingrepp.

Att anlita svenska kirurger är ett klokt beslut!

Du är välkommen att kontakta oss för vidare information.

Vänligen ring +46 (0)10 106 06 44 eller maila oss info@cavalio.se

 

Ledning

Erik Andsberg, grundare och Vd för Cavalio CareLink

Erik är jurist och MBA utbildad vid Handelshögskolan i Stockholm. Senast har han arbetat som vd för en filial till ett holländskt försäkringsbolag och har från denna tid en god insikt i hur sjukvård i olika länder ser ut. Sitter i styrelsen för Swecare foundation och har i övrigt styrelseuppdrag i bolag inom reklam och media.

Erik har två barn och är en aktiv utövare av en rad sporter.

E-postadress: erik.andsberg@cavalio.se

 

Anställda

Svarar på alla dina frågor

Emma Söderhäll, Chefssjuksköterska & marknadsansvarig

E-postadress: emma.soderhall@cavalio.se