' Kostnad för magsäcksoperation | Cavalio

Kostnad för magsäcksoperation

Överviktsoperation privat

Det är ett stort beslut att välja att opererera sig vad det än gäller. En del att ta ställning till är kostnaden, som kan tyckas stor för en sådan här operation. Vad som är bra att tänka på är att det här är en förändring som ska ge dig bättre hälsa under resten av livet. Samtidigt är det bra att komma ihåg att det oftast inte är så komplicerat att lägga upp en betalningslösning med banken.

Vad är det totala priset för kirurgi?

Vi tycker att det ska vara enkelt att förstå direkt hur mycket man betalar så vi har ett fast pris för allt. Beroende på vilken klinik du väljer ligger priset på 79 900 – 85 000 kronor.

Operationen är den överlägset största delen med 74 900 – 80 000 kronor. Där ingår också de dagar du är på sjukhuset i samband med operationen och även fem års uppföljning med de behandlare du redan har lärt känna.

Utredningen inför operationen står för resterande 5 000 kronor. Det här är de inledande samtalen där du träffar dietist, översiktssköterska och kirurg.

Vad är det totala priset för Elipse magsäcksballong?

På samma sätt som för kirurgi tycker vi att det ska vara enkelt att förstå direkt hur mycket man betalar så vi har ett fast pris för allt, priset ligger på 39.900 kronor.

Hur löser du finansieringen?

Om du behöver hjälp med finansiering samarbetar Cavalio med Medical Finance. Prata gärna med dem, så kommer de att kunna vägleda dig i frågor som rör finansiering, medan vi på Cavalio fokuserar på alla frågor som rör själva vården. Vi tror att etablerade lösningar är det tryggaste och mest bekväma sättet för dig att lösa den saken.

Även de vanliga bankerna, där du kanske redan är kund, är bra på att hjälpa till med lån inför din operation.

Här är länkar direkt till några av de banker tidigare kunder har använt:

Medical Finance
SEB – Enkla lånet
Nordea
Swedbank
Handelsbanken

Har du fler frågor?

Skicka ett mail till info@cavalio.se eller ring 010-106 06 44 så hjälper vi dig.

"Kostnad